Efterårets arrangementer

Bestyrelsen har sendt invitation til medlemsmøde den 7. oktober. Se mere her

Besøg danske ubådsmuseer

Se mere her, hvor der er link til Danmarks tre ubådsmuseer.

Næste medlemsmøde den 5. oktober 2011 kl. 18.00

På det seneste medlemsmøde  d. 30. august kiksede det med teknikken omkring foredraget. Godt, at vi længe forinden havde besluttet at gentage foredraget (minus kikseren) i næste møde i ubådsforeningen, som finder sted i

Bræddehytten, A.H.Vedels Plads, 1439 København K.

onsdag d. 5. oktober klokken 1800.

Mødet indledes med formandens korte status, hvorefter vi spiser den traditionelle biksemad med spejlæg i det tilstødende lokale.

Efter middagen vil Orlogshistoriker Hans Christian Bjerg fortælle om

"Drømmen om at sejle under vandet - Undersøiske både før 1900".

Læs mere HER

Med den politiske aftale om forsvarets ordning fra 2005 – 2009 blev det besluttet at nedlægge Danmarks ubådsvåben efter næsten 100 års tro tjeneste.

Vi er en gruppe tidligere ubådsfolk, som mener, at der bør sættes et varigt minde for denne lange og stolte epoke.

Samtidig har vi brug for at være i kontakt med andre for at dele vores fælles ubådsinteresse.